Buna ziua.Am o problema cu mama pretenului meu.Stam impreuna la el de 1 an si 9 luni de cand avem un copil si am o situatie foarte grea pentru ca aproape in fiecare zi sunt insultata,injurata si hartuita de catre mama lui,si chiar spune foarte multe minciuni despre comportamentul meu,unor persoane din familie si nu numai.Chiar si despre familia mea vorbeste foarte urat si ii insulta in diferite discutii pe care le are cu oricine.Nu i-am dat nici un motiv sa se comporte asa.Totul a inceput inainte ca eu sa nasc pentru ca prietenul meu i-a cerut sa duca in alta parte cei 2 caini pe care ii avea in apartament pentru a putea locui cu copilul.Cert este ca nu mai suport aceasta situatie si vreau sa stiu daca pot face o plangere sau orice ca sa nu mai poata avea acest comportament fata de mine si de familia mea.Nici fata de prietenul meu nu are un comportament corespunzator de mama-copil.Nu avem posibilitate sa ne mutam in alta parte ca sa nu mai stam impreuna cu ea.Astept cu nerabdare raspuns.Va multumesc!