avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

buna ziua as dori sa stiu daca in cazul divortului copilul meu de zece ani va ramane la mine eu sant casnica si nu am situatia materiala f buna.Avem eu si sotul meu un apartament ipotecat pe numele amandorura.El are servici dar bea face scandal, plecam noaptea pe a prieteni a speriat copilul nici el nu vrea sa mai stam cu el,Puteti sa ma ajutati cu un sfat va multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: iulia1906 , utilizator 17:31, 17 Iunie 2012
va multumesc copilul plange si imi spune sa nu il las cu el,caut sa ma angajez pana acum nu ma lasa el zicea sa am grija de copil ptca el nu are pleaca noaptea de acasa nu iese cu noi la plimbaresi nuvreau nimic doar copilul sa il castig .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Buna seara. suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ... Amy111 Amy111 Buna seara. Suntem căsătoriți din 2018, avem un copil de 2 ani împreună. Bunuri comune nu avem. Domiciliul meu înainte de căsătorie la părinții ... (vezi toată discuția)
Loc desfasurare divort Cristina Popesti Cristina Popesti Va rog sa ma ajutati cu un rapuns la urmatoarea problema. Daca doresc sa intentez divort de sot iar ultimul domiciliu comun este la parintii lui, eu neavand ... (vezi toată discuția)