avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ce pot face ca primar?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ce pot face ca primar?

Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana la treaba. Ne-am intalnit ieri, l-am felicitat, i-am cerut postul de consilier sau de "colaborator", m-a trimis undeva (nu pot spune pe forum unde...) dar suntem vechi prieteni si nu se pune, si am inceput sa-i dau idei. Surpriza! De cele mai multe ori mi-a spus "asta nu am voie sa fac"... Asta m-a facut sa ma gandesc daca stiu cu adevarat ceea ce ar trebui sa pretind de la primarul meu.

Am vazut pe la televizor reportaje de genul "ce ai face daca ai fi primar?" si tot omul isi dadea cu parerea. Eu va intreb "Ce am voie sa fac in calitate de primar"?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:18, 18 Iunie 2012
Poate face tot ce ati spus doar si doar cu acordul Consiliului Local. Daca are consiliul, poate sa faca orice vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate legala ? Opris_C Opris_C Buna ziua, in satul parintilor mei se percepe o taxa de salubritate (pe care sunt obligati sa o plateasca altfel nu le incaseaza impozitul pe cladire) ... (vezi toată discuția)
Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii alesi locali Norbertiulian Norbertiulian Buna ziua Sunt cadru didactic/PROFESOR/. Am fost ales viceprimar al comunei. Datorita conflictelor dintre consiliul local si primar acesta din urma nu ... (vezi toată discuția)