Am o dispozitie acordata de primaria municipiului X, privind acordarea de masuri reparatorii pentru un teren expropriat, constand in actiuni la societati comerciale tranzactionate pe piata de capital sau titluri de valoare nominala. Functionarul de la ANRP mi-a transmis ca dosarul in speta stagneaza din 2005 pana in septembrie 2012, si abia in septembrie se va vedea daca sunt bani si pentru mine.
Daca dau ANRP in judecata pentru punerea in aplicarea a dispozitiei respective, exista sanse sa castiga?
Daca nu sunt din Bucuresti, mai pot da in judecata ANRP? ANRP nu are filiala si in localitatile mai mici. Mai exista posibilitatea de a da in judecata?
nu conteaza ca sunteti dintr-un oras mai mic sau nu. important este ca dvs sa chemati in judecata ANRP pt obligatia de a face, respectiv trimiterea dosarului la evaluator in prima faza si apoi solutionarea dosarului. abia apoi va puteti pune problema daca sunt bani si pt dvs sau nu.
Oug 4/2012
tibifi
In luna octombrie 2011 am castigat procesul impotriva ANRP-lui, la CA Bucuresti, de a face evaluarea bunului si, de a emite decizia administrativa. Recursul se ... (vezi toată discuția)