avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie de furt

buna ziua...am avut un conflict cu un vecin(numai vecin nu este)...care ma acuzat de furt.Detin impreuna cu alt vecin o debara,cu chirie de la asociatia de proprietari...care ar fi permis si altora sa mai puna lucruri acolo.Dumineca aceasta am fost deranjat de vecinul cu pricina acuzandu-ma ca i-am sustras niste piese auto care le-ar fi avut in acea debara,eu nestiind nici cum arata...nici nu le-am vazut.Conflictul a degenerat mi-a rupt un tricou,m-a scuipat si a spart usa acelei debarale,de fata fiind toti vecinii de palier,cat si copii auzind din gura acestuia tot felul de injurii si expresii neadecvate.As vrea sa-i dau o lectie acestui individ...in primul rand sa-si ceara scuze de fata cu toti locatarii...poate si eventual daune morale cat si materiale...ce ma sfatuiti?...nu as vrea sa ajung la proces dar care ar fi mai eficient?...penal sau civil?...politia ar putea face un raport,o constatare?....multumesc
nu...cu un vecin avem in comun un cotract de inchiriere cu asociatia de proprietari,chirie lunara....incidentul l-am avut cu alt vecin care posibil a ,,gazduit ,,acele piese in prezenta si cu acordul celui cu care am contractul de inchiriere
multumesc ,,,smeagull,,,..aveti dreptate,totusi sunt stresat de insistenta cu care striga in gura mare ca i-am furat acele piese...in prezenta a circa 7-8 persoane...care se uitau ca la circ.Mi-ar prinde bine o reparatie morala..nu vreau banii lui,.dar cred cu termenele astea mari imi trece, pana la pronuntarea unei hotarari....va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale - taxa timbru horia2010 horia2010 se plateste taxa de timbru sau jdiciar pentru suma pe care o ceri ca daune morale? (vezi toată discuția)
Autor necunoscut cristealiliana cristealiliana Buna, In cazul in care in care autorul este necunoscut mai fac actiune de constituire de parte civila ? (vezi toată discuția)
Daune morale in dosar penal Nina1 Nina1 Exista un procedeu de calcul pentru evaluarea daunelor morale intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uzul de fals? Cu stima (vezi toată discuția)