avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea

Am fost parasita de fostul meu sot in maternitate inca de la nasterea copilului.Copilul l-am declarat pe numele lui insa nu am avut nici un act care sa dovedeasca ca suntem casatoriti si el este tatal.
Nu l-a interesat copilul pana nu am inaintat divortul. La cateva luni dupa ce am inaintat cererea de divort a cerut si el program de vizita.
Probema este ca prin comportamentul lui demonstreaza ca nu il intereseaza copilul si chiar imi spune asta in fata, interesul lui este acela de a ma sicana pe mine si ca sa il citez " nu ma intereseaza decat sa nu te las sa fii linistita toata viata, ma voi folosi de asta de copil".
Vizitele au loc in prezenta mea . Il invata pe copil sa bage in gura jucarii mici(copilul este inca mic 3 ani), in timpul mesei ii distrage atentia spunand ca nu il intereseaza ca nu mananca copilul cand este el etc.
Ce pot face?Cum pot dovedi ca nu este o prezenta benefica pt copil?El isi cunoaste drepturile asupra copilului si imi spune clar in fata ca nu am ce sa ii fac, indiferent cum s-ar purta cu copilul pt ca nu pot dovedi asta.
Cel mai recent răspuns: floridts , utilizator 12:49, 26 Iunie 2012
puteti cere decaderea din drepturile parintesti. dar pt asta va trebui sa demonstrati faptul ca riscurile la care este supus copilul in prezenta lui sunt majore.
As vrea sa stiu ce anume m-ar putea ajuta sa fac asta?nu stiu cum as putea sa fac acest lucru, sa demonstrez aceste riscuri. Ma puteti ajuta, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor cristianliviu1974 cristianliviu1974 sunt tata,divortat,imi cresc copilul cu drag,domicilul copilului este la mine, cresterea copilului se exercita in comun de ambii parinti( asa scrie in acte ) ... (vezi toată discuția)
Nerespestarea unei hotariri judecatoresti ce atrage dupa sine? eugen_severin eugen_severin salut tuturor.am si eu o intrebare la care vas ruga sa-mi raspundeti cit mai explicit.eu am in incredintare pe baietelul meu de 4 ani prin hotarire definitiva ... (vezi toată discuția)