Buna ziua!Ma aflu in situatia in care apartamentul unde locuiesc cu familia si un copil minor,sa fie scos la licitatie!Am in sarcina mea,o "paguba"adusa unei firme.unde am lucrat ca sofer pe camion,iar,ceva,sticla s-a prabusit sub ancorarea pe care am realizat-o,corect.I-am anuntat de calitatea proasta ,a coletelor,dar,...degeaba!Plecat fiind,in curse lungi,nu m-am putut apara,la fond,iar apoi,au castigat tot ce au vrut,ajutati si de naivitatea mea!Sant in faza cand pot apela la Curte de Apel,cu recurs la executare!Ce ma indrumati!?Va multumesc!Cu deosebit respect!E.Emil.
Wow! Problemele dvs. se vad din ce in ce mai incurcate pe masura ce ne dati detalii. Apare insolventa unitatii, procese penale despre care nu stim nimic. Mult prea complicat pentru forum, si cu miza multe prea mare ca sa va reprezentati singur.
Desigur,nu am studii superioare juridice,ci de alta natura,dar,nu asta conteaza!As dori sa stiu,va rog,daca merita sa continui cu recurs si ce sa pretind in motivatia mea sau a sotiei.Va multumesc,din suflet!E.Emil.
Partaj- executare
ionut c
Buna ziua! In procesul de recurs -partaj,fosta sotie a cerut un termen pt lipsa de aparare.Cererea a fost respinsa,iar recursul a fost constatat nul,intrucat ... (vezi toată discuția)