avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare-cumparare

buna ziua,
bunica mea a facut un act de vanzare-cumparare cu unchiul meu si i-a trecut casa si pamantul aferent, din cauza neintelegerilor ar dori sa il anuleze. cum trebuie sa procedez? mentionez ca inca este in viata. multumesc
Obtineti copia de la notarul care a incheiat actul. Bunica dvs, ca parte in act, are dreptul sa obtina o copie de pe contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare sau donatie ? Annita Annita Buna ziua, Bunicii mei vor sa-mi lase mie, dupa moartea lor, apartamentul in care locuiesc numai eu de 5 ani, ei avand apartamentul lor. Intrebarea este, ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)
Contestarea contractului de intretinere Hellenas Hellenas Am facut un contract de intretinere cu bunica mea pe cota parte care ii revine. Bunica are 4 copii si fiecare in urma decesului a bunicului prin sucesiune au o ... (vezi toată discuția)