avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fondul de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fondul de rulment

Fondul de rulment trebuie platit anual chiar daca sunt cu plata taxelor la zi?
Am si eu o intrebare in legatura cu acest subiect. De cand locuiesc in acest imobil (adica de aproximativ 2 ani de zile) trebuie sa platesc lunar 50 de lei pentru fondul de rulment. Este normal asa ceva? Precizez ca locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, iar cei care au 2 camere platesc 50 de lei si cei cu 3 camere platesc 64. Cum pot sa fac sa nu il mai platesc?
Va multumesc
Pai nu se poate!
E prea mult. In doi ani se strangea o suma de 1200 lei, ceea ce nu se justifica nicicum.
Sigur cei 50 lei sunt perceputi drept fond de rulment ? Pe chitanta pe care o primiti lunar ar trebui sa apara specificat acest lucru (de ex : 125 lei reprezentand 75 lei cote intretinere + 50 lei fond rulment) .....Verificati chitantele, iar in caz ca nu e specificat, cereti explicatii conducerii asociatiei.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se plateste din fondul de rulment? smadoiumihaela smadoiumihaela BunA ziua! Am platit fondul de rulment cerut de administrator, iar acum, avand restante la intretinere, l-am rugat sa ia banii din fond, dar a refuzat sub ... (vezi toată discuția)
Cum se poate folosi fondul de rulment? gabrielab28 gabrielab28 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti exact cum la ce anume se poate apela la fondul de rulment al asociatiei de locatari? daca se poate utiliza si pentru ... (vezi toată discuția)
Fond special asociatie proprietari andalex24 andalex24 Buna ziua, asociatia de proprietari a hotarat crearea a doua fonduri speciale RADET respectiv Apa Nova, prin care lunar fiecare locatar este obligat sa ... (vezi toată discuția)