Buna ziua, am si io o problema cu fostul angajator. dupa ce mi-am dat demisia nu mi-au mai platit lichidarea in conditiile in care am lucrat aprope luna completa pana im momentul demisiei. fostul sef ma duce cu zaharelul de vreo 2 luni ca imi da banii peste o sapt, peste 2, la sfarsitul lunii si nimic.
ce pot face in acet caz?
Asta este buna in conditiile in care angajatorul are sediul in Bucuresti ... pentru situatia in care angajatorul isi are sediul in celelalte judete sesizarea o puteti depune la ITM.
in momentul in care mi-am depus demisia firma avea sediul la Targu Mures, intre timp sediul s-a mutat in Bucuresti.in acest caz unde trebuie sa depun sesizarea?
In Targu Mures ati lucrat? Mai are punct de lucru aici? In acest caz puteti face sesizarea la ITM Targu Mures.
Daca societatea doar si-a mutat sediul nu si-a schimbat si denumirea puteti sesiza si ITM Bucuresti.
Socetatea avea sediul social in targu Mures cu pct de lucru in mai multe orase printre care si Bucuresti. in momentul demisiei mele se incerca mutarea sediului social in Bucuresti lucru care s-a si intamplat.
Plangere itm
florenta_22
Buna ziua,
Daca am facut plangere la ITM si s-a solutionat in favoarea angajatorului,desi eu am documente ca nu este adevarat ceea ce mi s-a sraspuns de la ... (vezi toată discuția)