avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Datele personale puse online
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Datele personale puse online

Judecatoriile din romania, pun online Numele complect la fiecare persoana care are un dosar la judecatorie. Indiferent ca e caz civil sau penal, si binenzeles fara voia persoanei.

Acest lucru este O Reclama a institutiei judecatoresti.

Doresc sa dau in Judecata statul sau Judecatoriile.

Ce judecatorie se ocupa de asemenea caz.
Interventie moderator

erich, va rog sa folositi un limbaj civilizat in dialogul cu participantii la discutie. Faptul ca raspunsurile pe care le primiti nu sunt cele asteptate sau nu sunt pe placul dvs. nu va da dreptul sa jigniti utilizatorii cu care intrati in dialog. In comunitatea Avocatnet exprimarea de genul celei folosite de dvs. nu este tolerata.

Va rog sa cititi Regulamentul de postare, nu va ia mai mult de 5 minute.
Va redau un fragment:

Orice membru deja înregistrat accepta în mod tacit acest regulament.

Nimeni nu isi doreste ca acest forum sa devina un fel de stat politienesc. Pe de alta parte insa, cu totii suntem deranjati de atitudinile unora care au prea putin respect pentru ceilalti atunci cand comunica. Toti utilizatorii sunt foarte importanti pentru Comunitatea Avocatnet.ro, dar consideram ca uneori trebuie sa alegi intre reguli si anarhie. Si solutia nu poate fi decat instituirea de reguli si respectul pentru liberul arbitru al fiecaruia.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Multumesc.
Aaaa, de jignit nu am jignit pe nimeni, am spus numai realitatea. Dar dupa cum stim, Realitatea doare pe unul sau altul.

Intrebarea mea a fost, cu scop de a afla o adresa, si nu sa aflu parerea fiecaruia.

Apropo asociatia de proprietari, doresc sa va anunt ca in cartierul unde eu stau, nu se mai trec numele persoanelor ci numai numarul de apartament. Iar pe cutia postala, fiecare e liber sa-si pune ce si cum vrea Numele.

Nu sunteti in masura sa impuneti cine si/sau ce are dreptul sa raspunda.

Ma obligati sa va atrag atentia a doua oara ca aveti un comportament care poate fi cu usurinta interpretat ca agresiv. Nu stiu de unde ati tras concluzia ca ar fi durut pe cineva ce ati scris dvs.

N-ati citit inca Regulamentul. Acolo scrie ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarilor dvs.:
Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

O zi buna.
Stimate Moderator Ares_3, obligatie?! cine a spus ceva de obligatie? Dar daca merg dupa Paine, nu astept ca vanzatoarea sa imi deie cartofi, si sa imi spuna ca sunt mai buni ca painea.

Scuzatima, este in acest forum normal, sa pui intrebari si ceilalti sa-ti raspunda cu totul alceva?

Vorba lunga, Saracia Omului!

Stie totusi cineva, la cine pot Trimite Cererea de Judecata contra Publicarea datelor personale, fara acordul persoanei?

Cred ca in final, singuri care ma asculta sunt cei de la Dreptul Omului din Comunitatea Europeana.
ca sa raspund mai serios : art. 6 din Conv. pt drepturile omului vorbeste de dreptul la un proces public. nu poate exista proces public fara sa fie facut public numele partii.

este un lucru absolut normal avand in vedere faptul ca se apara dreptul si unui tert de a interveni in procesul Dvs. trebuie ca oricine ar putea fi afectat de procesul Dvs sa stie ca exista acest proces.

daca n'ar fi public numele partii, atunci s-ar putea produce foarte multe abuzuri

cat despre oferta Dvs de angajare, din pacate nu pot sa accept :)

Alte discuții în legătură

Codul numeric personal postat abuziv pe site-ul unei universitati calandrino21 calandrino21 As dori sa intreb daca as avea vreo sansa sa castig un proces impotriva Univ. de Medicina di Cluj intrucat mi-a postat pe internet ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata un reporter care mi-a scris numele intreg intr-un ziar online ? RazvanCr RazvanCr Buna ziua, Am o mica problema. Acum ceva timp am fost implicat intr-un accident auto (din vina mea). Un domn reporter de la un ziar s-a gandit sa faca un ... (vezi toată discuția)
Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)