avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca

salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ce sa facem sa ne inscriem in romania sau in italia...unde e mai bine....si ce acte ne treb....va rog ajutatima...multumesc anticipat....ana....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 12 Iunie 2021
Bună ziua am nevoie și eu de un sfat eu sunt moldoveanca și sunt căsătorită cu soțul meu român de 4 ani și avem 2 copii..dar dorim să fac și acte românești..știți cumva cum și după cat timp am dreptul de ele..
Despre ce acte este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un roman si o moldoveanca [republica moldova] mirongalina mirongalina Deci toata \\"aventura\\" incepe asa,vreau sa ma casatoresc mica problema sa zic asa este ca eu sunt Roman si ea Moldoveanca,vrem sa ne casatorim in Republica ... (vezi toată discuția)