avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare adresa corespondenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare adresa corespondenta

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune relativ simpla, insa indelung dezbatura in asociatia noastra: cine trebuie sa anunte modificarea adresei de corespondenta la furnizorii de servicii: administratorul (care oricum merge sa achite respectivele facturi) sau presedintele?

Pana acum, nu stiu din ce motiv, facturile ajungeau la vechiul administrator, delegat de catre FAPR, insa orim sa schimbam acest lucru, astfel incat toate facturile sa ajunga pe adresa asociatiei, de unde sa fie ridicate de catre administrator.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:43, 26 Iunie 2012
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Nu este nevoie de schimbarea contractelor, ci numai de schimbarea adresei de corespondenta.

Inteleg din raspunsurile dv. ca presedintele este cel responsabil de acest lucru, insa administratorul poate fi delegat de catre asociatie sa modifice aceasta adresa, avand asupra sa stampila asociatiei care este la presedinte. Este corect asa?

Multumesc inca o data!
Cred ca se rezolva si numai cu un telefon la fiecare furnizor, atat timp cat asociatia ramane aceeasi, datele aceleasi si se schimba doar adresa de corespondenta.
Iar daca la telefon vi se spune ca ar trebui o adresa oficiala, semnata de presedinte, stampilata..., va conformati, o faceti si cineva din asociatie o duce la furnizor. Poate are timp administratorul, presedintele, orice alt membru al comitetuului, cenzorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Cand intra in drepturi presedintele asociatiei? Bizzare Bizzare Buna ziua, Am fost ales presedinte al Asociatiei de Proprietari in Adunarea Generala din luna noiembrie. Fostul presedinte, care a demisionat, a spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari roenen roenen Vreau sa stiu daca in procesul verbal al Adunarii de Constituire, ca de altfel si celelalte p.v. necesare infiintarii unei Asociatii de Proprietari, termenul ... (vezi toată discuția)