avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru ne-angajati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru ne-angajati

Buna ziua

As dori un mic sprijin in solutionare aunei probleme. Cumnata mea care e plecata in Italia la munca a cotizat 18 luni la Casa Judeteana de Pensii cate 92 lei pentru a-i merge vechimea. Ulterior a ramas insarcinata si am vrut sa o angajaez la mine la firma pentru a putea sa primeasca indemnizatie de crestere copil, insa de la CJP am aflat ca NU e nevoie pt ca ea plateste deja taxe la stat pt asigurari sociale.

Astazi m-am dus la Fortele de munca sa ii fac dosar si cei de-acolo spun ca nu pot sa fac asta deoarece ea nu a fost angajata. Acum nu stiu ce sa mai cred. Toata lumea si angatii CJP spuneau ca poate, acum nu se mai poate...

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:21, 7 Ianuarie 2009
Din pacate nu ar fi prima data cand angajatii caselor de pensii dau aceasta informatie eronata desi legea a fost modificata in 2005...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic agata61 agata61 Fiica mea lucreaza din 14.10.2009 si urmeaza sa nasca in jurul datei de 17.09.2010. Intrebarea mea este:in cazul in care nu beneficiaza de CIC, si isi da ... (vezi toată discuția)
Vreau consultanta de la un contabil urgent dekko_flori dekko_flori am o problema ca asociat unic ma puteti ajuta ? astept sa imi raspundeti (vezi toată discuția)
Buna ziua, cumnata mea a lucrat la aliment murfatlar in constanta. ... Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Cumnata mea a lucrat la Aliment Murfatlar in Constanta. In anul 2002, pentru 7 luni a stat acasa cu copilul care era bolnav. A primit lunar ... (vezi toată discuția)