avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

in cazul in care un angajat isi ia concediu de odihna inainte de implinirea termenului de 30 de zile pentru finalizarea cercetarii si emiterea deciziei, cum se procedeaza in privinta comunicarii acesteia, avand in vedere ca perioada de 30 de zile expira? Ce acte suplimentare se intocmesc in acest sens?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 11:43, 2 Iulie 2012
Ar trebui sa faceti o notificare de rechemare din concediu de odihna.Dreptul de co ramas neefectuat sa-l compensati in bani la incetarea CIM.
Art. 151 din codul muncii republicat.

(2) Angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihna in caz de forta majora sau pentru interese urgente care impun prezenta salariatului la locul de munca. In acest caz angajatorul are obligatia de a suporta toate cheltuielile salariatului si ale familiei sale, necesare in vederea revenirii la locul de munca, precum si eventualele prejudicii suferite de acesta ca urmare a intreruperii concediului de odihna.

este o varianta la care nu m-am gandit, recunosc =D>...si asa, daca refuza, trimit prin posta.
Inregistrarea in Revisal se va face cu data emiterii deciziei nu, adica data implinirii termenului de 30 de zile.
Incetarea raportului de munac se completeaza si se transmite in REVISAL la data incetarii c.i.m. si nu la data emiterii deciziei ...
pai in cazul de fata nu coincid? nu exista preaviz la desfacere disciplinara...puteti detalia pentru ca nu imi este foarte clar.
Multumesc.
La desfacerea disciplinara a c.i.m. nu se acorda preaviz .. data incetarii este data stabilita prin decizia de desfacere a c.i.m. .. data de emitere a deciziei poate sau nu sa coincida cu data incetarii raportului de munca, dar incetarea se completeaza si se transmite in REVISAL la data incetarii raportului de munca.

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca daniela43 daniela43 Buna ziua. doresc sa stiu daca este legal atunci cand esti in concediu legal de odihna sa ti desfaca contractul de munca. In perioada cand eram in concediu de ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara dana manea dana manea in cazul in care un salariat se afla in concediu de odihna , poate fi convocat pentru a-si formula apararile pe care le considera necesare , pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetare de drept cim in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Cum se procedeaza in cazul inregistrarii in Revisal a incetarii de drept a unui CIM avand in vedere ca data incheierii contractului este ... (vezi toată discuția)