avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Buna ziua,
In anul 2008 s-a decis prin hotarare judecatoreasca irevocabila la tribunalul din Buzau anularea permisului de conducere din cauza alcoolemiei ridicate. Sentinta a fost data pentru un an cu suspendare si 3 ani de incercare. Mentionez ca permisul a fost ridicat in judetul Buzau unde s-a tinut si procesul.
In prezent vreau sa-mi obtin din nou permisul de conducere dar pana la finalizarea actelor de inscriere la scoala de soferi am nevoie de reabilitarea mea.
Intrebarea este urmatoarea:
Unde pot sa merg pentru reabilitare daca eu sunt din Bucuresti iar permisul mi-a fost ridicat si anulat de catre tribunalul din Buzau?

In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
Angheloiu Cristina , utilizator
Cel mai recent răspuns: Angheloiu Cristina , utilizator 08:38, 29 Iunie 2012
Este necesar sa va adresati instantei de judecata pentru constatarea intervenirii reabilitarii de drept.
Instanta competenta in solutionarea acestei cereri este:
1.-instanta care a judecat in prima instanta cauza in care s-a pronuntat condamnarea a carei reabilitare se solicita sau
2.- instanta corespunzatoare in a carei raza teritoriala domiciliati.

Va multumesc frumos pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis de conducere moritsu moritsu Buna ziua ! Am fost condamnat cu 6 luni inchisoare cu suspendare, fara spor de pedeapsa si cu 2 ani termen de incercare pentru conducerea unui autovehicul pe ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara danielamirela danielamirela buna. as dori sa aflu si eu cum pot face reabilitarea sotul meu a fost depistat in urma cu 5 ani in timp ce conducea masina sub influenta alcolului si a primit ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea cazierului GOX GOX Buna ziua ! Ma numesc Ionel si anul acesta pe 15 iulie am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile ... (vezi toată discuția)