avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cerere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cerere concediu crestere copil

Buna ziua.
Daca un angajat a depus o cerere de concediu crestere copil dupa 3 luni de la nasterea copilului, va mai putea intra in concediu crestere copil?
Legislatia in vigoare zice ca termenul de depunere a cererii respective este de 60 de zile. In cazul de fata, depunerea cu 30 de zile intarziere afecteaza indemnizatia de concediu crestere copil sau ii anuleaza efectiv dreptul de a mai intra in concediu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:19, 30 Iunie 2012
Casnic. Nu se afla in nici una dintre conditiile mentionate la art 2 alin 5 OUG 111/2010.
Inainte sa vina la noi nu a lucrat timp de 5 luni.
Atunci inseamna ca nu poate beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil AndreeaStefan AndreeaStefan Buna ziua! Am nascut pe 08.08.2012 si nu am luat concediu de lauzie si nici de crestere copil nici macar 1 zi. Acum situatia s-a schimbat un pic si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tati biutza20 biutza20 Buna ziua.As vrea sa stiu de cand poate intra in concediul pentru crestere copil un tata, daca mama nu poate beneficia de acest drept deoarece nu a avut ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Un angajat a cerut sa intre in concediu crestere copil la 4 luni de la nasterea copilului. Eu stiam ca dosarul pt concediu crestere copil se ... (vezi toată discuția)