avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ramas bun, George Alimanescu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ramas bun, George Alimanescu

Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data.

Am aflat de pe Facebook:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/103772

Colegul nostru George Alimanescu, un om caruia comunitatea Avocatnet.ro ii datoreaza multe lucruri, a incetat din viata marti, 26 iunie 2012. Nu stiu cauza.

Ohihneasca-se in pace!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:18, 2 Iulie 2012
Chiar si cand primesti vestea ca ai pierdut un amic virtual esti ravasit...:( Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Inca nu pot sa cred :((
Condoleante familiei !Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Sincere condoleante!
Greu imi vine a crede! Nu-mi vine sa cred! Am citit pe FB si ma holbam la ecran fara sa inteleg prea clar despre ce-i vorba!
Mi-e greu sa ma gandesc la durerea sfasietoare din inima celor care l-au cunoscut bine! O durere care nu va trece, doar se va atenua, va fi ascunsa, undeva, in suflet. E grea asemenea durere, e grea asemenea despartire... Cand o persoana care iti este foarte draga paseste in vesnicie nici nu stii ce te-a lovit! Imi pare tare-tare rau… desi l-am “intalnit” doar in spatiul virtual… Mi-e atat de greu sa cred ca a murit! Daca pe mine, o straina, ma doare sufletul atat de tare… e cumplit ce simt acum cei care l-au iubit cu tot sufletul!
Am invatat de la George; am luat notite…
Multumesc, George, si ramas bun!

Cuvintele sunt atat de seci in astfel de momente…
Fie ca familia sa isi gaseasca repede linistea.
L am cunoscut pe George sau fratele cum II ziceam in gluma si aici in spatiul virtual si real.....ne a apropiat Micul Print si Saint Exupery, poate pentru ca avea un suflet de copil, prins intre cele doua lumi.
Vestea m a socat cand am primit o vineri tot de aici din forum, de la moderatoarea careia amandoi si eu si George II ziceam in gluma mami.....
Revenind in Tara am simtit nevoia sa scriu si eu aici, si nu numai atat, sa strig regretul dar si revolta ca viata este nedreapta si cruda!
Nu spun cuvinte doar ca asa se cuvine in astfel de momente...dar George era un OM, jovial, saritor, atent....Un om cu suflet mare! Restul vine de la sine...

Am sa continui sa citesc Micul Print stiind ca printre stele undeva, George va desena sarpele Boa care a inghitit un elefant!

Inchei cu un citat din acelasi Saint Exupery: In moartea unui om moare o lume necunoscuta!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace !

Condoleante sotiei si familiei!
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul care trece nemilos... ContSters250994 ContSters250994 Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj.... Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Deces judecator Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Marti, 17 aprilie 2012, Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, cu profund regret, încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei judecător [b]Maria ... (vezi toată discuția)
Respectul nostru si sincere condoleante poloniei indoliate Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca tarziu, pentru ca am decis sa respect doliul si durerea unui popor greu incercat de istorie,voi scrie cateva cuvinte,la care doresc,daca se poate ... (vezi toată discuția)