avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din pacate acest imobil (domiciliul) este ipotecat, in aceasta situatie am 2 intrebari:
1 - Se poate face ceva, se poate muta sediu social pe acest imobil ipotecat fara acordul bancii (spun fara acordul bancii deoarece presimt ca nu il primesc :) ) ?
2 -Ce acte sunt necesare pt. a face acesta schimbare de sediu social ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Tdorneanu , utilizator 20:18, 12 Martie 2009
Buna Ziua,
este prima data cand intru pe acest forum,sper ca am nimerit bine ,daca ma poate ajuta cineva ,am si eu cateva nelamuriri.
Lucrez la o firma unde sunt doi asociati,unul dintre ei are o firma in ilfov,si vrea sa ii schimbe sediul social in bucuresti unde are sediul si firma la care lucrez.o data cu mutarea sediului social vrea sa schimbe si numele firmei si sa il faca pe asociatul de aici asociat lafirma respectiva(la care ii muta sediul social din ilfov in Bucuresti)
Daca stie cineva sa imi spuna si mie care sunt pasii pentru aceste modificari pentru ca eu o sa ma ocup de toate astea.

Multumesc!
Astept Raspuns.(daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze si va rog sa ma indrumati catre alt topic)
Buna ziua,
Si eu sunt nou pe acest forum. Vreau sa va zic ca un prieten de-al meu tocmai si-a facut firma in apartamentul meu. Intre noi doi am s-a facut un contract de comodat. Apartamantul meu este luat prin credit ipotecar. De la ONRC Bucuresti nu s-a cerut nici o adeverinta de la banca (la modul cel mai serios nu am dat nici o spaga sau alte chestii de astea), dar dupa aia am citit ca este nevoie. Asa ca m-am dus la banca, dupa ce am facut firma si am cerut o aprobare de stabilire sediu social. Am asteptat cateva zile si apoi am primit dezacordul bancii... Ce pot face acum ca firma este deja inscrisa cu sediul social in apartamentul meu ?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2009
Tdorneanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si ipoteca Administrator1 Administrator1 Buna ziua, Am rasfoit pret de cateva ore diverse discutii de unde schitez urmatoarele: Pentru un contract de comodat intre proprietar si tert, nu este ... (vezi toată discuția)
Contr v/c cu plata in rate - cine e proprietar lrcos lrcos Am in fata un ctr de V/C cu plata in rate - ultima rata fiind in 2017. exista o clauza care prevede :"ctr de fata va fi pus in executare dupa incheierea ctr ... (vezi toată discuția)