avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

buna ziua! sunt sofer de autobuz de meserie si am permisul suspendat pentru alcool(0,37mg/l).suspendarea este pe 90 de zile. dupa 9 ore in aceeasi zi m-au prins conducand autobuzul cu permisul suspendat si mi- s-a intocmit dosar penal.in momentul in care am fost oprit cu autobuzul aveam 0,00 mg/l. ce as putea sa fac?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
danielabo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dragos Mateescu , Avocat 21:40, 3 Iulie 2012
cazul cel mai fericit ar fi retragerea urmariri penale.dar nu prea cred fiind vorba de transport de persoane in comun
Nu mai rezolvati nimic cu contestarea PV de contraventie,carnetul nu vi se mai restituie avand in vedere ca aveti dosar penal acum.
Daca faceti contestatie trebuie sa dovedediti ca de fapt nu ati fost baut. Cred ca e cam greu. faza cu soacra nu tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis Goga1994 Goga1994 Am condus si eu fara sa am permis, eu sunt din cluj si am fost prins in bucuresti in 1 octombrie si pana in data de astazi nu ma sunat nimeni sau trimis vreo ... (vezi toată discuția)
15 puncte de penalizare supendare permis ionitaAdrian ionitaAdrian am acumulat 15 puncte si mi sa supendat permisul nu am avut cum sa iau la cunostinta despre suspendare si mi sa prelugit cu inca o luna deci 60 de zile au ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului ovidyo ovidyo am facut un accident care s-a soldat cu vatamare corporala din culpa si accidentul a fost din cauza ca eu nu am acordat prioritate i-ar permisul mi-a fost ... (vezi toată discuția)