avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie si salariu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie si salariu?

Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui studiile universitare beneficiez inca de pensie alimentara din partea tatalui meu...Intrebarea mea este daca as putea beneficia inca de pensie??deoarece tatal meu este deacord sa o primesc atata timp cat sunt la facultate...Cum ar trebui procedat, sa o sistez sau sa ramana atata timp cat tatal meu doreste? Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cinthya , utilizator 16:12, 8 Iulie 2012
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si pensie...? Cinthya Cinthya Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui ... (vezi toată discuția)
Pensie alimnetara mihaimatei mihaimatei Buna ziua , Daca sunt student mai am dreptul la pensie alimentara pe perioada studiilor ? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pt studenta care traieste de 2 ani in concubinaj yo5djk yo5djk vreau sa stiu daca o persoana care este studenta la o fac. particulara si traieste in concubinaj de doi ani, isi poate da tatal in judecata pentru pensie ... (vezi toată discuția)