avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezolutiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezolutiune

Pot solicita rezolutiunea unui contract pentru executarea necorespunzatoare a unei obligatii? Executarea necorespunzatoare a unei obligatii reprezinta tot o neexecutare?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aura1 , utilizator 09:19, 9 Ianuarie 2009
Este vorba de un contract comercial de vanzare-cumparare cadru si de acte aditionale in care sunt concretizate drepturile si obligatiile partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerspectarea calitatii lucrului vandut? aura1 aura1 Buna-ziua, In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul ... (vezi toată discuția)
Vicii sau nerespectarea calitatii lucrului aura1 aura1 Buna-ziua, In situatia in care am cumparat un produs care nu are grosimea, dimensiunea si rugozitatea contractata ce pot face pentru a-mi recupera pretul ... (vezi toată discuția)
Rezolutiunea judiciara in constractele comerciale DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Imi poate explica si mie cineva din randul dumneavoastra diferenta intre: - pactul comisoriu expres de gradul I, care este clauza contractuala ... (vezi toată discuția)