avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca desfacut fara stirea mea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca desfacut fara stirea mea

Am lucrat timp de 7 luni cu contract de munca pe perioada nederterminata la o firma. La finalul lunii mai ale acestui an mi s-a spus ca nu ma descurc pe postul meu si ca voi fi devansat pe o functie inferioara cu un salariu mai mic.

Am fost de acord in ideea ca o sa-mi dovedesc abilitatile in scurt timp, in speranta ca voi fi repus in functia initiala.

Intre timp am aflat ca mi s-a desfacut contractul de munca fara ca eu sa semnez ceva. M-am gandit ca e un fel de "pedeapsa" din partea sefului pentru a ma remotiva, nicidecum ca voi ajunge sa lucrez la negru si ma ma rog de ei sa-mi dea banii pe ce am muncit.

Intrebarea mea e: in conditiile in care nu am semnat demisia, nu s-a desfintat postul meu si urmeaza sa fie cineva angajat pe acesta, pot sa imi cer salariile din lunile mai, iunie si iulie?

Precizez ca mi-am luat doar 6-7 zile de concediu, imi pot recupera, pe langa salariile intregi pe cele 3 luni si banii pentru zilele de concediu?

In baza caror acte normative se incadreaza cazul meu? As vrea sa fiu extrem de pregatit pentru intalnirea finala cu seful, pentru ca eu nu imi permit avocat, iar el da.

Va multumesc pentru raspunsuri!

Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2012
usersl, utilizator
Cel mai recent răspuns: usersl , utilizator 01:06, 7 Iulie 2012
Va multumesc pentru rabdare si pentru ajutor! Am sa postez deznodamantul in acest thread, imediat ce vorbesc cu seful meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in perioada de proba. Cristinatrif91 Cristinatrif91 Buna ziua! Am si eu o intrebare in perioada de proba se plateste zilele de concediu? Am lucrat la o pensiune 7 luni de zile, 4 luni fara contract, iar 3 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat viu viu Buna ziua, Sotul meu are contract de munca pe perioada determinata (expira in 24.12.18), Are zile de concediu de odihna neefectuate. In cazul in care nu ii ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere draguf draguf buna ziua ! sunt in preaviz de pe data de 06.06. 2011 si iam cerut angajatorului ca la sfarsitul preavizului cand se va face lichidarea sa ia in calcul si ... (vezi toată discuția)