avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare teren fara acordul meu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare teren fara acordul meu

buna dimineata.in 2006 fratele meu a vindut un teren mostenire dela tata.a vindut cu 800lei fara ca eu sa stiu ca sunt mostenitor la acest teren.ieri am aflat ca am primit o citatie dela judecatorie sa ma prezit sa dau samnatura ca sunt de acord sa cedez partea mea cumparatorului.acest cumparator a facut unele nereguli pe la spate prin primarie.pe la notar.pentru a intra in posesia acestui teren..ce pot face sa imi revendic dreptu..a facut cazastru fara ca eu sa stiu.si altele.va multumesc
Terenul lăsat moştenire în urma decesului tatălui, probabil, la notariat, a trebuit să facă parte din succesiunea care s-a deschis. Interesaţi-vă, solicitând în scris, ca "persoană interesată"(în calitate de moştenitor exclus de la moştenire), la CAMERA NOTARILOR de care aparţineţi(de unde sunteţi), şi care va emite o Încheiere cu privire la verificările efectuate în Registrul de Evidenţă a Procedurilor Succesorale al Camerei Notarilor Publice prevăzută de art. 44 din Regulament şi în Registrele Unice ale Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România prevăzute de art . 561-564.. Această încheiere o veţi anexa dosarului din instanţă şi veţi solicita anularea convenţiei de vânzare făcută de fratele d-voastră cu respectivul, deoarece succesiunea a fost dezbătută ilegal.Solicitaţi în instanţă şi anularea certificatului de moştenitor potrivit art.88 alin.1 al L.36-1995. Un avocat !!!!!!!!!!!!!!
si inca o intrebare oare are dreptu sa detina titlu de propietate al tatalui meu decedat.ca nu exista nici un act de vinzare cumparare intre cele doua parti.de teren sa folosit 6 ani pina in ziua de azi cind am aflat ca am drept de mostenire..a spus ca nu am ce sai fac el a dezbatut succesiunea fara nici un frate...unde sa ma adresez sa il evacuez depe teren. el deja a inceput sa construiasca unele magazii.titlu nu vrea sa il dea.
va multumesc mult...va multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri si martori falsi valieugen valieugen buna dimineata.in urma cu citiva ani un frate al meu a vindut un teren care mai aveam drept inca 4fratii el nestind ca si noi avem drept a crezut ca la dat ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua dreptu meu inapoi valieugen valieugen buna seara.fratele meu a vindut un teren care a ramas dela tatal meu.dupa moartea tatalui fratele la vindut cu chitanta de mina.dupa 6ani am aflat ca aveam si ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren valieugen valieugen buna seara.numele meu este eugen.vin si eu cu o intrebare.si va rog din inima sa imi dati un raspuns exact..in 2006 un frate al meu a vindut unei persoane un ... (vezi toată discuția)