buna dimineata.in 2006 fratele meu a vindut un teren mostenire dela tata.a vindut cu 800lei fara ca eu sa stiu ca sunt mostenitor la acest teren.ieri am aflat ca am primit o citatie dela judecatorie sa ma prezit sa dau samnatura ca sunt de acord sa cedez partea mea cumparatorului.acest cumparator a facut unele nereguli pe la spate prin primarie.pe la notar.pentru a intra in posesia acestui teren..ce pot face sa imi revendic dreptu..a facut cazastru fara ca eu sa stiu.si altele.va multumesc
Terenul lăsat moştenire în urma decesului tatălui, probabil, la notariat, a trebuit să facă parte din succesiunea care s-a deschis. Interesaţi-vă, solicitând în scris, ca "persoană interesată"(în calitate de moştenitor exclus de la moştenire), la CAMERA NOTARILOR de care aparţineţi(de unde sunteţi), şi care va emite o Încheiere cu privire la verificările efectuate în Registrul de Evidenţă a Procedurilor Succesorale al Camerei Notarilor Publice prevăzută de art. 44 din Regulament şi în Registrele Unice ale Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România prevăzute de art . 561-564.. Această încheiere o veţi anexa dosarului din instanţă şi veţi solicita anularea convenţiei de vânzare făcută de fratele d-voastră cu respectivul, deoarece succesiunea a fost dezbătută ilegal.Solicitaţi în instanţă şi anularea certificatului de moştenitor potrivit art.88 alin.1 al L.36-1995. Un avocat !!!!!!!!!!!!!!
si inca o intrebare oare are dreptu sa detina titlu de propietate al tatalui meu decedat.ca nu exista nici un act de vinzare cumparare intre cele doua parti.de teren sa folosit 6 ani pina in ziua de azi cind am aflat ca am drept de mostenire..a spus ca nu am ce sai fac el a dezbatut succesiunea fara nici un frate...unde sa ma adresez sa il evacuez depe teren. el deja a inceput sa construiasca unele magazii.titlu nu vrea sa il dea.
va multumesc mult...va multumesc
Vinzare teren
valieugen
buna seara.numele meu este eugen.vin si eu cu o intrebare.si va rog din inima sa imi dati un raspuns exact..in 2006 un frate al meu a vindut unei persoane un ... (vezi toată discuția)