sunt primar nou intr-o comuna si as vrea sa ma ajutati intr-o problema. pe microbuzul scolii este angajat fratele fostului primar. pe data de 25 iunie am fost investit de catre prefectura. pe 26 iunie am intrebat secretarul unde este soferul si acesta mi-a raspuns ca este in concediu de odihna, avizat de fostul primar. conform codului muncii, am trimis prin posta cu confirmare de primire o dispozitie privind rechemarea lui la serviciu. bineinteles ca a refuzat primirea. a doua zi a venit la primarie si a prezentat un concediu medical valabil trei zile. ultima zi de concediu medical a venit la mine in birou sa ii acord concediul de odihna aferent anului 2012. i-am zis ca intre timp fisa postului i-a fost completata si ca trebuie sa vina la serviciu intr-ucat are foarte multa treaba. a plecat si i-am trimis o alta adresa prin care il rechemam la serviciu. a primit-o de la postas dar nu a venit toata saptamana la lucru, trimitandu-mi doua adrese prin care imi aduce la cunostinta ca nu vine la serviciu pentru ca ''este in concediu de odihna'' si in a doua adresa ma intreaba ce treaba are la primarie, ce sarcini ii dau? saptamana ce a urmat nu a fost deloc la serviciu, deci as putea sa ii desfac contractul de munca... are cinci apsente nemotivate. ati putea sa ma ajutati?? multumesc frumos.
Am scris ca exista posibilitatea .. altfel spus , in timpul concediului medical se putea verifica prezenta acestuia la domiciliu sau la adresa mentionata in declaratia respectiva ...
Preaviz
burceaana
am o intrebare si va rog daca se poate sa ma lamuriti...
mi-am inaintat demisiaa in data de 1.06 cu termen pana pe 28.06,din cauza unor neintelegeri m-am ... (vezi toată discuția)
Concediere
Am facut rechemare din C.O. unui salariat pentru rezolvarea unor probleme aparute si anume furtul unor motoare de la locul sau de munca chiar in ultima sa zi ... (vezi toată discuția)