avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata in fata Curtii de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata in fata Curtii de Apel

daca inculaptul face apel, la cat timp dupa ar putea fi prima sedinta la curtea de apel?o luna /doua sau variaza
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:06, 10 Iulie 2012
Depinde de complexitatea cauzei si de numarul persoanelor interesate sa amane.

Editat de moderator simonette12- am rugamintea sa nu mai citati in intregime mesajul anterior, cata vreme raspundeti in continuarea acestuia si va aflati pe aceeasi pagina de postare ( pct.2.6 din Regulament).
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Hotararea instantei de fond este atacabila in acest caz cu recurs si nu cu apel, iar recursul se va judeca de catre Curtea de Apel.
Hotararea instantei de fond poate fi casata in tot sau in parte dupa caz..
Poate fi un singur termen sau mai multe, iar nr. lor depinde de indeplinirea procedurii de citare, de posibilitatea ca la primul termen de judecata sa solicite amanarea cauzei in vederea angajarii unui aparator, de motivele de recurs care pot viza atat latura penala cat si latura civila sau numai una dintre ele si implicit de apararea pe care o va face recurentul -inculpat in fata instantei de apel.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Inculpat arestat in alta tara Irina S. Irina S. Situatie inedita: Inculpatul isi alege aparator intr-un dosar penal. La un moment dat nu il mai cauta pe avocat. Intrucat inculpatul nu apucase sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Arestare dupa ultimul termen de judecata la instanta de apel? Marka Marka Buna ziua! Va rog, sa-mi spuneti daca ati auzit, sau daca cunoasteti cauza in care, dupa intrarea in vigoare a noilor coduri penale de la 1 febr 2014, s-a ... (vezi toată discuția)