avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatiile se depun numai la CNSC fara exceptie?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatiile se depun numai la CNSC fara exceptie?

Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect finantat de BIRD in care Ministerul Muncii este titularul imprumutului, iar beneficiar este Directia Generala de Asistenta Sociala X.
Intrebarea mea este: contestatia la anuntul de atribuire se depune tot la CNSC? In Fisa de date a achizitiei nu se mentioneaza legislatia aplicabila si nici Organismul competent pentru caile de atac.
Cel mai recent răspuns: aurora_oprescu2009 , utilizator 12:42, 21 August 2012
pana la urma cum ati procedat? ma intereseaza fiindca sunt intr-o situatie asemanatoare.
Am procedat ca la orice licitatie depunand contestatia si la CNSC dar si la sediul Autoritatii Contractante. AC ne-a trimis raspunsul motivand decizia in felul lor, iar CNSC a solicitat documente suplimentare. Seful meu insa a renuntat la "protest" si nu m-a mai lasat sa trimit nimic. Final previzibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea rezultatului achizitiei directe ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Achizitia directa, nefiind o procedura expres reglementata de OUG 34/2006, unde poate fi contestata? Mai are CNSC-ul competenta? Se depune ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006, anexa 2b themis themis Autoritatea contractanta (AC) publica Documentatia de atribuire a Contractului de servicii de distribuire a corespondentei, cod CPV 64112000-4, procedura de ... (vezi toată discuția)
Contestatie achizitie publica marice marice Rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achizitie a fost contestat la consiliu, iar consiliul si-a declinat competenta catre tribunal-contencios ... (vezi toată discuția)