avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate contract

Buna ziua,

Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila.

Ca urmare a unor indicatii la nivel european, cluburilor sportive de drept public (înfiinţate prin hotărâri ale autorităţilor publice locale), afiliate la Federatia Romana de Fotbal trebuie să se organizeze, până la 1 iulie, ca persoane juridice de drept privat, altfel vor fi dezafiliate şi nu vor mai putea participa la competiţiile organizate de FRF. Clubul meu este in aceeasi situatie.

Prin urmare, clubul s-a transformat intr-un club de fotbal de drept privat (deci o alta societate). Nu cunosc care e procedura legala, insa urmeaza sa preia pozitia in clasament si probabil toate activele si datoriile.

Intrebarea mea este: conventia mea cu vechea societate isi pierde automat valabilitatea sau se transfera implicit pe noul club?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gygy83 , utilizator 16:59, 13 Iulie 2012
Intr-adevar, raportul dvs tine de dreptul civil ... de aceea, am specificat mai sus ca noua societate va prelua c.i.m. incheiate cu vechea societate.

Prin urmare, conventia civila va inceta.
Ok, va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salarii restante de catre noul actionar EllieM EllieM Buna seara. Am preluat o societate in urma cu o luna prin cedare. Societatea avea un angajat caruia ii platise darile la stat la zi, dar nu ii platise salariu ... (vezi toată discuția)
Preluare Maria9 Maria9 Personalul de la o institutie publica desfiintata a fost preluat de catre o alta institutie tot publica. Ni s-a comunicat de noua institutie ca cei care nu ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ciprianSTOICA ciprianSTOICA lucrez la o firma de mai bine de 13 ani. aceasta a intrat in insolventa iar punctul de lucru de care apartin va fii preluat de o alta firma cu acelasi domeniu ... (vezi toată discuția)