Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila.
Ca urmare a unor indicatii la nivel european, cluburilor sportive de drept public (înfiinţate prin hotărâri ale autorităţilor publice locale), afiliate la Federatia Romana de Fotbal trebuie să se organizeze, până la 1 iulie, ca persoane juridice de drept privat, altfel vor fi dezafiliate şi nu vor mai putea participa la competiţiile organizate de FRF. Clubul meu este in aceeasi situatie.
Prin urmare, clubul s-a transformat intr-un club de fotbal de drept privat (deci o alta societate). Nu cunosc care e procedura legala, insa urmeaza sa preia pozitia in clasament si probabil toate activele si datoriile.
Intrebarea mea este: conventia mea cu vechea societate isi pierde automat valabilitatea sau se transfera implicit pe noul club?
Preluare
Maria9
Personalul de la o institutie publica desfiintata a fost preluat de catre o alta institutie tot publica.
Ni s-a comunicat de noua institutie ca cei care nu ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca
ciprianSTOICA
lucrez la o firma de mai bine de 13 ani. aceasta a intrat in insolventa iar punctul de lucru de care apartin va fii preluat de o alta firma cu acelasi domeniu ... (vezi toată discuția)