avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz?

In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe aceasta conducta doresc sa montez un contor care sa masoare consumul de gaze pe care il realizez. Totul pare simplu. Insa este imposibil de realizat.
In primul rand mi se cere un proiect care se executa de catre o firma capuse a distribuitorului de gaz. Acest proiect costa enorm de mult. Zice-se ca trebuie facuta echilibrarea termica a intregii cladiri! !? ...
In al doilea rand, in Bucuresti sunt interzise de la comercializare contoare de gaze pentru scopul aratat. Nu stiu daca in restul teritoriului se gasesc si pot fii montate.

INTREBARE: Daca procur un contoar din Austria, autorizat ca atare, cu acte in regula, mi se da dreptul sa il montez pentru aragazul meu?




Cel mai recent răspuns: tonyyyy , utilizator 19:53, 17 Ianuarie 2009
Mii de multumiri dlui. Irimescu! Ati fost foarte explicit si am inteles care sunt etapele de lucru. Multe si complicate, pentru a ne determina sa renuntam. Oare cat ar costa- asa, estimativ, faza de proiecte, aprobari? Cred ca destul de mult. Inca odata, multumiri! Tony

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)
Calcul consum de gaze florentinazara florentinazara Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari și doresc să știu dacă este legal ca proprietarii de apartamente care nu au contoar de ... (vezi toată discuția)