avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru si intabulare

Buna ziua inca o intrebare va rog ,,,am facut o intelegere de vinzare a unui teren vinzatorul trebuie sa faca cadastrul si cumparatorul intabularea ,,acum cadastrul si intabularea se face impreuna si cartea funciara o face aceasi persoana ,,,cu ies acatele de cadstrul si intabulare pe ce nume daca se fac impreuna ,,si extract de carte funciara .,?mentionez ca actul de vinzare cumparare nu este finalizat pina la terminarea acestor acte ,,,cum ar trebui sa iasa legal,,si la finalizarea actelor ar trebui sa am s eu un extract de titlul de proprietate de la vinzator asa cum are el sau este de ajuns actul de la notar ,,mentionez ca vizatorul este mostenitor si are mai multe terenuri pe titlul de proprietate
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 11:46, 18 Iulie 2012
@mtvio


Va adresati chiar ADS-ului, pentru ca se poate sa fie litigii pe cladire, cereri de retrocedare...
Trebuie sa trimiteti o cerere prin care solicitati situatia juridica a cladirii.


[Editat - Pct. 2.6. din Regulament: ''Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar.'']
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o probleme ?am cumparat un teren ,am platit avans jumatate din suma si vinzatorul trebuie sa faca extract de ... (vezi toată discuția)
Incheiere de intabulare petschovschi petschovschi Sunt novice in aceste probleme asa ca va rog sa-mi scuzati intrebarile care pot parea puerile: 1. Ce se intimpla cu exemplarul original al unui act de ... (vezi toată discuția)
Clarificare situatie juridica teren iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in vederea rezolvarii urmatoarei situatii: S-a cumparat un teren acum 10 ani, cu acte de mana, adica la ... (vezi toată discuția)