avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Buna,

Ma alatur si eu voua. Am terminat facultatea acum 2 ani, din pacate o iau de la zero deoarece
in facultate am tocit si normal ca acum nu imi amintesc mai nimic. Deja ma consider in criza de
timp si sunt panicata deoarece am si servici , nu stiu daca timpul va fi de partea mea.
Este greu dar nu imposibil.

Va doresc spor la invatat si o zi buna in continuare.
Buna! M-am uitat peste hot 4 din 2011 a UNBR prin care s-a adoptat regulamentul-cadru privind organizarea concursului. Din cate imi dau eu seama de acolo titlurile cerute la procedura penala nu se regasesc asa de bine conturate in Udroiu. Sunt sigur ca informatia se gaseste si in Udroiu chiar daca nu ii structurata cartea la fel, dar asta ma face sa ma gandesc ca astia s-au orientat dupa alt curs.
In anu 3 am invatat dupa Udroiu, credeti ca ar fi mai bn sa trec pe Neagu? Voi ce ati mai auzit dupa cn se corecteaza?
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
wbranza, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc Aneana. Eu de maine ma apuc sa invat deoarece maine reintru in posesia cartilor. Incep cu civil, procedura civila, penal, procedura penala si oepa la sfarsit. Nu stiu cat imi va lua fiecare materie dar deocamdata sunt optimista :)

Weekend placut tuturor.
dana13 a scris:

Si eu fac spete dupa fiecare capitol.
Apropo, a aparut culegerea de spete de Voineag nov 2012!

hello, datorita grilei la care nu am reusit un punctaj prea bun ma regasesc la un nou inceput de drum, facand parte si din clubul celor stresati de timp si job. Ma bucur ca in schimb am participat la examen. E un prim pas, am comandat carti cu teste grila, am penalul de anul trecut, mai ramane sa cumpar civilul nou si spete. Stiti unde se gaseste Voineag spete 2012? Dar materiile de civil dupa noul cod? Ar fi si acelea de comandat si pot spune ca mai trebuie citite repetate si reluate dupa fiecare capitol cu spete si grile. Iar in cele din urma, RECAP fara de care nu m-as incumeta sa cred ca mi-as mai aminti ce am parcurs. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
boboc, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)