avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Asa e, grila este gresita. corect este si c. Probabil ca multe alte grile a ramas pe vcc. M-am amuzat de dimineata cand am citit ca ad solemnitatem nu e acelasi lucru cu ad validitatem :)) Fara rautate, dar unii chiar n-au ce cauta la examen :)) Succes a 3-a oara, eu sunt la a 2-a incercare :D
Marius eu cred ca litera legii nu reflecta intotdeauna si spiritul ei. In acelasi timp nu pot anula argumente rationale chiar daca sunt impotriva unei opinii majoritare. Mult succes la examen sa avem chit ca e prima sau a n-a oara :) si fara grile dubioase! :)
pink13 a scris:

Marius eu cred ca litera legii nu reflecta intotdeauna si spiritul ei. In acelasi timp nu pot anula argumente rationale chiar daca sunt impotriva unei opinii majoritare. Mult succes la examen sa avem chit ca e prima sau a n-a oara :) si fara grile dubioase! :)

Ai si tu dreptate...si gata,fara grile dubioase.Promit:)
Partea cu grilele dubioase era pentru examen :D optimism ca nu vom avea parte de probleme disputate :) aici pe forum sunt utile pt ca mai clarificam lucruri :))
În atenţia candidaţilor la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea septembrie 2013

Vă anunţăm că examenul de primire în profesia de avocat se va desfăşura la Universitatea din Bucureşti, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46,
Sector 5, Bucureşti

IMPORTANT: accesul candidaţilor se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultăţii de Drept)

Cu cel puţin 24 ore înainte de data examenului, se va afişa repartizarea pe săli a candidaţilor pe site-ul INPPA şi la locurile de desfăşurare a examenului.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)