avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Apropo, colegi, ca tot intreba, un confrate de suferinta, despre exigenta supraveghetorilor. La Timisoara, de pilda, un candidat a fost exclus din examen pentru ca a avut in sacou telefonul mobil. In rest, nu s-a permis accesul nici macar cu propriul pix, daramite cu alte obiecte suspecte. Paradoxal, foarte multi au fost extrem de emotionati asa ca au facut poteca la toaleta. In rest, supraveghetorii s-au comportat decent si cu mult respect.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
margaritoiu, utilizator
La Bucuresti trebuia sa-ti lasi telefonul intr-o cutie pe masa, oricum au spus clar ca trenuie sa intri fara asa ceva la tine, ce pretentii sa mai ai.
Mi se pare exagerat sa nu ai voie in institutie cu tel, eu l-am lasat acasa dar la ce stare de epuizare aveam dupa examen mi-am blestemat zilele ca am fost rupta de lume pana am ajuns acasa pt ca sa fim rezonabili, nu putem toti sa avem pe cineva sa ne astepta dupa. Varianta cu lasatul in castron e cat de cat rezonabila. Amuzant ar fi sa plece xineva "neintentionat" cu o varianta upgradata a telefonului :)) dar ramanem optimisti ca totusi na..am invatat cum e cu furtul :))
Ah si inca ceva, unii dintre noi au vezica mica, stiu ca sunt dubioase drumurile dese la toaleta dar..prezumtie de nevinovatie+vezica mica! :))
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
ContSters263889, utilizator
Siteurile inppa.ro si unbr.ro nu mai merg deloc
a cazut pagina inppa-ului, cred ca sa afisat :))

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)