avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Diogene999 cred ca stai prost cu logica..era fix pe dos ce ziceam dar e ok, 100 de drumuri sa faci din partea mea...
solomon_bc a scris:

Problema e ca exista si cazuri in care nu s-a luat asa zisa ciorna #-o...mai exista si lume care sta agatata de afisarea acestor rezultate .Eu imi amintesc ca anu' trecut rezultatele la grila s-au afisat in aceeasi zi ?Sa speram in ziua de maine...ca oricum nervii sunt intinsi la maxim...

Anul trecut rezultatele s au afisat vineri. Puteti verifica postarea de anul trecut pe site ul inppa.
Ok,multumesc,@ andreeas1.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
solomon_bc, utilizator
Eu dau prima oara aici la INPPA ( din pacate...am luat la INM in jur de 7 ) si nu inteleg de ce dumnezeului mai trebuie sa dam examen si din condul deontologic + alete legi ale avocatilor. Un medic dupa ce termina facultatea si isi da rezidentiatul are la examen subiecte gen : atributiile directorului spitalului, ale secretariatului general, ce fac paznicii de la poarta, cum se organizeaza licitatiile pentru aparatura medicala si medicamente, etc ?
Toata magaria asta cu INPPA este un mare bullshit ca sa mai ia banii la oameni. Dupa facultate ar trebui un singur examen serios ca sa intrii direct in Barou ( sau magistratura ) si aia e. De ce mai faci facultate daca dupa ma trebuie sa urmezi alte forme de invatamant ?
Referitor la grile : din pc meu de vedere au fost usoare. Acum nu stiu cum vor fi celalalte subiecte scrise.
Bafta !
PS : ar fi misto sa dam la examenul de admitere ca avocat stagiar un subiect : Cum se da examenul de admitere in profesie ? Stupizenie maxima.
ContSters301221, utilizator
diogenee. la aia chiar nu ai de ce sa copii. pe multi ne-au ajutat materia aia. daca o citesti si apoi revii la cateva puncte esentiale cum ar fi incompatibilitati, interdictii, sanctiuni, s.a. gen, iei 8-9. cred ca ai dreptate in ceea ce priveste inppa-ul. ai uitat si de av definitiv.
marian20, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)