avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Bine Andreeas :)) ! Ce bine ca nu sunt forumistii la supreveghere :)) Auzi tu, sa ne tii fara toaleta
margaritoiu a scris:

Doinita sunt de acord cu tine. A fost o vanzoleala surprinzatoare. Nu spune nimeni ca ar fi ceva suspect, dar personal, daca as merge la buda, ceea ce nu s-a intamplat, in 2 minute as putea reciti atata cat sa prind cateva raspunsuri, iar daca mergi de 2 ori, ai rezolvat problema. In final, ai dreptate, nu e problema celor care isi vad de treaba si nu fac pe ei din senin. E problema altora si e regretabil ca astfel de lucruri se intampla pt ca e dificil de crezut ca un tanar de 20 si ceva de ani nu poate rezista 3-4 ore fara sa mearga la baie. Stiam ca bolile urinare incep mult mai tarziu. Trecand peste asta, mergem inainte si ne pregatim sa vedem ce ne mai asteapta....

Ai dreptate. Eu am fost in A1.Multa bafta in continuare.
adevaru-i ca se fura
Nu trebuie sa fie infectii urinare, pot fi la fel de bine chestii cronice. Eu am fost inainte de exam si de 2 ori in timpul examenului. Acum serios, cum ar fi sa ma apuc sa explic comisiei ce se intampla cu uterul meu..eu inteleg ca e frustrant sa vezi cum tu te agiti si altii trec fara efort dar mai frustrant decat cineva care citeste 1min la baie sunt lucrarile dictate...pana la urma fiecare abordeaza cum vrea examenul asta/ viata :)
S-au afisat pe pagina UNBR!=D>

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)