margaritoiu a scris:
Permiteti-mi sa intervin si eu in discutie si sa iau partea celor care sustin ca trebuie studiat pt a putea trece de grila. Daca este asa de simplu, de ce au picat peste 700 in conditiile in care s-a coborat pragul de la 70 de puncte la 50?! Eu ma numar printre cei care au trecut cu doar 4 puncte peste 50, deci foarte putin. Am terminat facultatea in urma cu 8 ani, dar m-am apucat de invatat din luna mai 2013 si daca n-as fi citit nimik, n-as fi facut nici macar 10 puncte. Asa k permiteti-mi sa fiu sceptic si sa nu cred in rezolvarea grilelor pe baza deductiilor. Daca ipoteza asta ar functiona, ,,picatii,, n-ar mai fi in numar de peste 700, ci foarte putini....
Vezi tu, daca ai invatat ai facut de 54. La fel si eu, batandu-mi capul ca prostul cu studiul, am facut 78 (deh, daca nu ma ajuta creierasul si nu am pic de logica trebuie sa muncesc mult mai mult decat altii). Pe de alta parte cei care nu invata, din ce observ, iau numai punctaje rotunde (60, respectiv 50). Il asteptam pe urmatorul geniu care a facut de 70 fara sa citeasca mai nimic.