avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
madalenna a scris:

Florinch, ma gandesc ca daca exista calea asta a contestarii punctajului..... exista loc de eroare. In plus nu vad de ce e necesar sa o intemeiez pe ceva, punctajul afisat nu coincide cu ce este scris pe foaie, o fi eroare la 10 grile dar de la 71 la 49 e cale luuuunga.

Daca esti sigura ca ai facut 71, faci contestatie privind punctajul. Ce ai de pierdut?
Mai pot exista erori si la trecerea punctajului in tabelul cu rezultatele obtinute de candidati.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
RoloTomassi, utilizator
Madalena nu vreau sa te dezamagesc dar cea mai mare eroare la acest tip de examen e sa sari o intrebare cand treci raspunsurile corecte, au patit-o cativa prieteni. Presupun ca ai gresit pe undeva la jumatate, oricum calea contestatiei iti apartine. Succes.
Ceea ce va voi povesti mai jos este cat se poate de legit si nu este vorba de o incercare de trolling din parte mea:

Minunea de pe 16 Septembrie 2013

Am participat la examenul eliminatoriu de tip grila fara a invata absolut nimic din tematica de examen,deoarece imediat dupa ce am terminat facultatea de drept m-am imbolnavit si a trebuit sa stau internat prin spitale aproape toata vara(acum sunt Ok,thanks God !).
Am fost repartizat in prima banca(subiectul G1),deci sansele ca sa fi putut copia de la cineva erau nule asa ca am fost nevoit sa aplic in cazul acestor grile o tehnica de excludere pe care am mai folosit-o si atunci cand am sustinut examenului tip sala pentru dobandirea examenului de conducere.
In mod ireal am reusit sa obtin la grile 60 de puncte,asta in timp ce alti colegi de la universitatea la care am studiat eu nu au reusit scoruri mai mari de 40 de puncte(cu toate ca vorbim de studenti care aveau un avantaj cert in fata mea prin prisma faptului ca au participat si la cursurile tinute in vara pentru pregatirea examenelor de intrare in profesie si datorita faptului ca au aprofundat materia in mod temeinic).
Sunt perfect constient ca norocul meu se va incheia aici deoarece probabilitatea ca sa pot parcurge toata materia pentru celelalte examene este deosebit de redusa insa am tinut mortis sa va semnalez faptul ca este posibila obtinerea unei note de trecere la grile chiar si de catre o persoana care nu a invatat absolut nimic din tematica/materie pe baza de rationamente logice,excluderi matematice plus un bagaj minim de cunostinte dobandit pe parcursul celor 4 ani de Facultate.

Va doresc multa bafta la toti si sper ca la anul sa reusesc si eu sa promovez acest examen !
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
oregano, utilizator
@ Oregano:
imi rezerv dreptul de a nu crede o iota din ce ai scris mai sus.
Mult succes in tot ceea ce intreprinzi "in mod legit" in viata!
alex_11 a scris:

Oare cand se va publica listele si locatia urmatoarelor probe?

Dupa ce se solutioneaza contestatiile la punctaj.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)