Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Doinita sunt de acord cu tine. A fost o vanzoleala surprinzatoare. Nu spune nimeni ca ar fi ceva suspect, dar personal, daca as merge la buda, ceea ce nu s-a intamplat, in 2 minute as putea reciti atata cat sa prind cateva raspunsuri, iar daca mergi de 2 ori, ai rezolvat problema. In final, ai dreptate, nu e problema celor care isi vad de treaba si nu fac pe ei din senin. E problema altora si e regretabil ca astfel de lucruri se intampla pt ca e dificil de crezut ca un tanar de 20 si ceva de ani nu poate rezista 3-4 ore fara sa mearga la baie. Stiam ca bolile urinare incep mult mai tarziu. Trecand peste asta, mergem inainte si ne pregatim sa vedem ce ne mai asteapta....
Nevoia de a merge la baie e cauzata si de emotia foarte puternica. Iar daca mai si bei apa in timpul examenului, efectul e garantat.
Eu am reusit sa nu merg la baie deloc dar asta pt ca nu am baut absolut deloc apa in dimineata aia si nici in timpul examenului. Doar cafea. Si, oricum, am mers la baie fix inainte de examen.
Ce-i drept si emotiile isi spun cuvantul. Nu dam in partea cealalta a conspiratiei si a paranoiei, ci era doar un punct de vedere, o situatie probabil si posibila luata in calcul pentru o colorare a dialogului pe forum.... Oricum cei care picam, ne mai intalnim pe aici si stam de vorba pe mai departe ca nimeni nu are nimic de impartit cu celalalt.
Eu ma duc la baie sa copiez si sa imi fac nevoile. Dar doar la profesia avocatului.
Sunt unii care acasa invata pe WC-u si deci cand vad toaleta creierul incepe sa functioneze mai bine. Mergeti la baie :))
Eu ma duc la baie sa copiez si sa imi fac nevoile. Dar doar la profesia avocatului.
Sunt unii care acasa invata pe WC-u si deci cand vad toaleta creierul incepe sa functioneze mai bine. Mergeti la baie :))
Eu fac asta =)) adica citesc cat fac baie si cat "tronez" =))