Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Scuzati incursiunea in discutie dar nu-mi imaginez ca acesta ar fi cel mai corect examen si nu ar exista totusi posibilitati de fraudare. Un usor scepticism nu face rau. De exemplu, credeti ca cei care au contact cu subiectele nu pot distribui informatia mai departe la ,,persoane alese,,, in mare taina?! Oricum, subiectele probabil ca sunt disponibile cu o seara inainte, iar ,,pontul,, te-ar ajuta sa te pregatesti pana dimineata chiar pe subiect. Desigur este doar o exagerare. Acest concurs nu poate fi fraudat, iar la sinteze nu incape loc de subiectivism....
Orice examen poate fi fraudat, oriunde. Ar fi naiv sa afirm ca nu, cu toate astea nu vad asta ca fiind explicatia pt intarzierea rezultatelor. Intotdeauna o sa planeze presupuneri legate de un grupulet mai mic/mare care ar avea acces doar ca...pana la urma asta e un examen nu un concurs asa ca ce fac restul e mai putin relevant. In afara de asta mie examenul de sinteza mi se pare de toceala maxima, nu vad ce antreneaza/pregateste dar asta e doar o opinie subiectiva. Anyway..sa dam bice recapitularii :))
Problema e ca exista si cazuri in care nu s-a luat asa zisa ciorna #-o...mai exista si lume care sta agatata de afisarea acestor rezultate .Eu imi amintesc ca anu' trecut rezultatele la grila s-au afisat in aceeasi zi ?Sa speram in ziua de maine...ca oricum nervii sunt intinsi la maxim...
Pink te-ai trezit si tu repede ca daca te duci la baie des inseamna ca vrei sa copiezi. Eu am fost de 2 ori si ca sa stii pe viitor, miercuri ma voi duce de 3. Oricum cred ca totusi voi copia la legea avocatului. Asa ca sac !