Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
RoloTomassi....ai dat o replica frumoasa. Suntem in asteptarea geniului care s-a culcat ignorant si s-a trezit avocat... app...ce banuiti ca s-ar da?! Materia e imensa si naiba stie pe ce sa te axezi...
Sincer, nu stiu de ce va agitati?! sa fie sanatosi cei care n-au studiat nimic si au luat 60 de puncte. Am atatea colege care sustin ca au invatat doar o luna maximum 2 si culmea au luat 65,. 68 de pcte. Eu cred ca ei sustin lucru acesta doar ca dupa examen sa zica" am picat ca am invatat o luna si tu ai picat cu toate ca ai invatat 1 an" . Poate suntem noi mai ghinionisti si nu nimerim grilele ca ei :)) Spor la invatat! mai avem foarte putin timp.
RoloTomassi....ai dat o replica frumoasa. Suntem in asteptarea geniului care s-a culcat ignorant si s-a trezit avocat... app...ce banuiti ca s-ar da?! Materia e imensa si naiba stie pe ce sa te axezi...
Cred ca trebuie sa ne axam pe... toata materia.
Stiu... nici eu nu cred ca pot sa fac asta.