Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Stimati colegi, ma bag si eu in seama sa va impartasesc experienta. Trebuie sa urez bafta in continuare celorlalti si sa imi fac curaj sa ma pregatesc pentru anul viitor. In ceea ce priveste organizarea, as vrea sa va spun ca, la Timisoara, organizarea a fost una exemplara, in sensul ca s-au rarit iesirile la baie si n-ai avut voie in sala nici cu ceas, geaca daramite telefon. Legat de apa si iesirile la toaleta, ma indoiesc ca o persoana nu poate rezista 4 ore fara apa si wc asa ca astfel de discutii nu-si au rostul.
Mai mult, organizatorii au adus si un aparat de bruiaj pentru a distruge sperantele celor care intentionau vreo manevra. Asadar, organizarea a fost ok.
Legat de subiecte, remarc un grad mai mic de dificultate comparativ cu anii anteriori, insa slaba pregatire in ceea ce ma priveste, m-a scos din cursa. Ramanem aici si schimbam opinii si dupa urmatoarele probe. Sa aveti voi mai multa bafta decat am avut eu, fireste daca ati invatat pe branci...