avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Abia dupa ce am puricat tematica si am observat ca au scos institutii mai ales la civil, mi-am aruncat ochii ca se trece in a doua etapa (scrisul) cu nota 5 la grila!!!
Acum nu stiu, sa ma bucur, sa nu ma bucur! Sper sa fie grilele echitabile si sa nu ridice foarte mari probleme, ca vorba aceea, e mult mai greu sa iei 5 decat o alta nota! Dar sa fim optimisti si sa ne bucuram de aceste vesti.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Lorelai84, utilizator
Buna ,dupa ce autori invatati la civil?....multumesc ..
Oameni buni am si eu o nelamurire. :help::help:
Punctul 14 de la Procedura Civila: "Caile de atac de retractare. Contestatia in anulare. Revizuirea." Sa inteleg ca nu mai avem Apelul si Recursul in Procedura Civila????;) Sau e greseala de tipar si au intentionat sa scrie caile de atac de reformare?:-/

@speranta 1944: Boroi Gabriel pentru Drept Civil. Partea Generala. La Reale, la fel, Gabriel Boroi, la obligatii Liviu Pop, la contracte Florin Motiu si la succesiuni Liviu Stanciulescu.
Astea le folosesc eu.
Lorelai84 ai cumva idee cum este cartea de reale scrisa de Boroi fata de cea scoasa de Barsan?
Ar fi minunat sa nu mai existe recursul ai apelul :)
Eu am o alta curiozitate:
2. Acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal;
3. Acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal;

Aici doar s-au repetat sau ...? :) Bafta multa la invatat!
Multumim pentru anunt!
Spor la invatat si multa bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)