avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... infiere persoana majora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

infiere persoana majora

buna seara.as vrea sa aflu de la dumneavoastra un raspuns urgent la urmatoarea problema:nasa mea in varsta de 72 ani a pierdut acum un an si ultimul copil din 4,adica toti copiii sai au decedat,din motive de boala,ca urmare a ramas singura si doreste sa ma infieze pe mine.As dori sa aflu daca este posibil,daca da unde sa ne adresam si ce pasi trebuie sa urmam.Mentionez ca sunt nepoata ei,adica dansa este sora bunicii mele materne.Eu lucrez in domeniul sanatatii.Dansa este pensionara cu o pensie destul de micaAstept un raspuns si va multumesc.
nasa dv va face un contract de donatie (aveti grija sa existe un certificat medical care sa ateste discernamantul ei) in cazul unor eventuale contestatii ale donatiei dupa moartea sa. la acest contract nu veti plati decat taxele catre stat si notar.
Nasa Dv. sa redacteze la notar un testament in favoarea Dv. mai ales ca nu exista, din cite ati scris, mostenitori rezervatari care sa atace , cu succes, liberalitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiere de catre o terta persoana znicolae znicolae Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Un domn, fara nici o legatura de rudenie cu mine ar dori sa ma infieze. Domnul are o fica si o ... (vezi toată discuția)
Părinții mi-au propus să treacă imobilul lor pe numele meu, pentru a evita ca tatăl vitreg să fie moștenit de o fiică naturală, nerecunoscută de el. ce acte trebuie să facem? jhonny60 jhonny60 Părinții mi-au propus să treacă casa pe numele meu.Mama s-a recăsătorit când aveam 8 ani și fiind singur la părinți în familia mea,am decis sa facem ... (vezi toată discuția)
Testament karmy karmy buna ziua! Am o problema si ma intreb daca imi puteti da un raspuns, va rog! Am fost crescuta de bunici pt ca mama s-a recasatorit s-a mutat si a mai facut ... (vezi toată discuția)