buna seara.as vrea sa aflu de la dumneavoastra un raspuns urgent la urmatoarea problema:nasa mea in varsta de 72 ani a pierdut acum un an si ultimul copil din 4,adica toti copiii sai au decedat,din motive de boala,ca urmare a ramas singura si doreste sa ma infieze pe mine.As dori sa aflu daca este posibil,daca da unde sa ne adresam si ce pasi trebuie sa urmam.Mentionez ca sunt nepoata ei,adica dansa este sora bunicii mele materne.Eu lucrez in domeniul sanatatii.Dansa este pensionara cu o pensie destul de micaAstept un raspuns si va multumesc.
nasa dv va face un contract de donatie (aveti grija sa existe un certificat medical care sa ateste discernamantul ei) in cazul unor eventuale contestatii ale donatiei dupa moartea sa. la acest contract nu veti plati decat taxele catre stat si notar.
Nasa Dv. sa redacteze la notar un testament in favoarea Dv. mai ales ca nu exista, din cite ati scris, mostenitori rezervatari care sa atace , cu succes, liberalitatea.
Testament
karmy
buna ziua! Am o problema si ma intreb daca imi puteti da un raspuns, va rog!
Am fost crescuta de bunici pt ca mama s-a recasatorit s-a mutat si a mai facut ... (vezi toată discuția)