coco2012 a scris:
Pina sa ajung eu au adus o femeie sa aiba grija de mama (cu acordul meu),
sa o poata taxa cu consum de apa.
-am lasat cheia si bani la ei,
Cu tot respectul pentru drama pe care o suferiti,dar din cele expuse de dvs rezulta concret ca vs ati dat acordul,ati dat banii si cheia...
Chiar nu ati avut alte varianta alte rude,prieteni-de a solutiona problema cu mama dvs decat prin implicarea directa a presedintelui de asociatie...?
Problema cu incarcatul cu consum de apa este mai dificila in cazul apartamentelor contorizate individual
Am rugamintea sa intelegeti ca prin opinia exprimata fata de situatia expusa de dvs nu intentionez sa tin partea reprezentantilor asociatiei de proprietari,care difera de la asociatie la asociatie.
Si eu personal m-am confruntat la nivelul asociatiei mele de proprietari cu mentalitati si interese, si dezinterese,care pana la urma in raport de efort si de consecinta aparitiei de consum nervos,timp irosit,dispute si polemici,bisericute si reclamatii,m-au obligat sa constat ca responsabilitati in cadrul asociatiei de proprietari se pot detine si se pot exercita in conditiile in care exista un colectiv a caror persoane sa detina interes,decenta si intelegere fata de mentalitatile si pretentiile diferite ale proprietarilor,cunostiinte de specialitate
Avand in vedere situatia expusa de dvs ,dat fiind consecintele medicale ,apreciez ca solutionarea poate fi realizata prin incetarea definitiva a relatiilor de intrajutorare din partea presedintelui ,familiei acestuia si a persoanelor interpuse de acesta
Avand in vedere ca dvs nu domiciliati in Romania ,cercetare eventualei plangeri pe care intentionati sa o promovati impotriva presdintelui+administratorului de imobil nu ar solutiona problemele la nivelul asociatiei de proprietari si nici suferintele cauzate dvs si mamei dvs
Lupta cu mentalitatile si interesele unora dintre reprezentantii asociatiilor de proprietari,
eforturile pentru a incerca explicare necesitatii respectarii legilor in vigoare si reticenta din partea majoritatii proprietarilor,demonstreaza ca responsabilitatea asumarii si detinerii unor responsabilitati in cadrul asociatiei de proprietari se poate exercita in conditiile in care exista consensul de interes ,intelegere si toleranta,pregatire profesionala a reprezentantilor asociatiei si interesul proprietarilor pentru respectarea si aplicarea normelor in vigoare,
intierea si mentinerea unui climat de intelegere reciproca ,de intrajutorare dezinteresata in cadrul membrilor asociatiei de proprietari