dupa anumite probleme medicale in urma unui accident de munca am devenit inapt pt a practica meseria respectiva motivele medicale care au dus la acest diagnostic sint urmare a accidentului de munca intrebarea este la ce se incadreaza problema mea boala profesionala infirmitate sau pur si simplu reconversie profesionala ?
din lipsa deciziei medicilor privind invaliditatea mea am cerut tocmai de anul trecut expertiza medico legala asupra capacitati de munca,nu mi sa aprobat pe motiv ca a trecut mult timp ,in urma cu doua luni am facut o radiograeie tim RMN mai complexa rezultatul a dus la acordarea deciziei de invaliditate si a mai confirmat in plus afectiuni ale coloanei vertebale totul datorita accidentului ,eu sincer nu mai am nevoie de expertiza angajatorul mai mult ca sigur va incerca sa conteste intrun fel sau altul afectiunile mele prin aceasta reducind obligatile si raspunderea in fata legi iar daca va cere expertiza medico legala vrind sa scape cit mai usor imi va face un serviciu mie care cer asta de mult timp ,la plingerea NUP am cerut expertiza findca nu aveam decizia .Timp de un an de zile mam chinuit sa aduc la lumina adevarul iar cei ce voit au vrut sal ascunda vor da cindva socoteala nu conteaza cind eu sint terminat profesional am 52 de ani probabil nu voi mai putea nici odata sami fac meseria voi incerca sa ma refac sanse minime ,poate altceva dar tot asa de simplu pot aparea complicati am multe riscuri pe plan medical multe din ele le resimt deja .
Nu va pierdeti increderea in sansele de recuperare pe care le aveti.
Concentrati-va puterile de care dispuneti pe recuperarea dvs. Va urez sa aveti succes.
Daca nu veti mai posta in acest topic, nu vi se va mai raspunde.
Accident de munca
sinteanoana
Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma unde se asambleza tractoare si a avut un accident de munca luna trecuta, i-a cazut un sasiu de tractor pe un picior ... (vezi toată discuția)