avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta vechime

Buna ziua, pentru depunerea dosarului de pensionare angajatorul trebuie sa elibereze adeverinta de vechime, dupa 01.01.2011. Cum eliberez adeverinta, ce trebuie sa contina, avand in vedere ca angajatul vrea sa lucreze pana la iesirea deciziei de pensionare?
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 13:21, 5 Septembrie 2012
Daca locuiti in Bucuresti mergeti la Casa de pensii a Municipiului din Calea Vitan,et.1,biroul 1-Eliberari adeverinte stagii de cotizare.Inainte de a intra la Casa de pensii, intrati la xeroxul de vizavi, de unde procurati o cerere eliberare adeverinta si o copie CI
Este corect.Vi s-a cerut adeverinta,pentru recalcularea pensiei.
Depuneti o cerere de recalculare pentru stagiul adaugat,impreuna cu adeverinta si un cupon de pensie,la casa locala de care apartineti.,
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala iuliana-kara iuliana-kara daca se depune cererea cu data de 1 noiembrie, este obligatorie asteptarea deciziei de pensionare anticipata partiala sau e este posibile incetarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare ana_maria1 ana_maria1 buna seara Am primit o decizie de pensionare a unui salarita.Decizia de pensionare este cu data de 20.09.2012,iar decizia a fost enisa pe ... (vezi toată discuția)
Pensie iubisbb iubisbb Buna dimineata, Daca un salariat se pensioneaza limita de varsta contractul de munca inceteaza conform art.56 lit. d din Cocdul muncii. Nu mai trebuie tinut ... (vezi toată discuția)