avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit in chf intarziat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit in chf intarziat

buna ziua.am o problema cu un credit luat in 2008 in chf care dupa cum se stie ca a crescut enorm.am fost la banca sa ma inteleg cu dansi ptr o restrucurare ,refinantare ,perioada de gratie si absolut nimic .au spus ca nu se poate face nimic decat sa merg inainte cu plata ratelor care am intarziat 30zile .au mai spus ca in cazul in care nu plate imi pune sechestru pe bunuri .ESTE POSIBIL ASA CEVA? .stiu ca in cel mai rau caz este poprire pe salariu.mentionez creditul a fost in valoare de 22000chf sau ce altceva imi poate face banca
Cel mai recent răspuns: mb.tm67 , utilizator 23:43, 22 Iulie 2012
Daca aveti doar 30 zile intarziere si nu mai aveti si alte intarzieri raportate, orice banca va poate acorda un credit, se poate face o deviatie de la normele interne!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Wollfe, utilizator
Buna seara,

Ma scuzati ca intervin, insa am si eu un credit ipotecar in chf din 2008 si cand am fost la
banca sa le spun de ordonanta, mi s-a comunicat ca nu ma incadrez, creditul meu fiind
anterior acestei ordonante.
Creditelor in derulare nu li se aplica decat partial legea 288/2010, lege de aprobare a oug50/2010.
Puteti cere in instanta ca banca sa respecte forumla de calcul a dobanzii, daca este dobanda variabila, sau sa o pastreze fixa daca in contract este specificata ca fiind fixa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fixa sau nu? radu1984 radu1984 Buna ziua! Am un contract de credit ipotecar din 2008 cu dobanda 3.99% p.a. Nu este specificat ca in alte contracte: 3.99% p.a. - dobanda fixa Am ... (vezi toată discuția)
Modifcare dobanda credit mmem mmem Buna ziua, In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF. [b]In contractul din 2007 am urmatoarele articole despre Dobanda[/b]: La ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 -referiri la marja bancii CristianD CristianD Buna ziua! Referitor la OUG50 /2010 - in contractul initial incheiat cu banca nu era prevazuta o marja fixa a bancii ci doar dobanda variabila de 4.25%p.a. In ... (vezi toată discuția)