avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului pentru persoane fara venituri

sotia mea a nascut nu are nici un venit pentru ca nu a lucrat nicaieri are 10 clase. vreau sa stiu daca primeste indemnizatia de crestere a copilului sau un stimulent pentru cresterea copilului, daca nu ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 27 August 2018
Buna ziua sunt o mamica cu 10 clase si cu doi copii ,si sunt insarcinata in Luna a-4a .Nu am lucrat si nici sotul nu lucreaza.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dvs ce statut aveti ?
Sunt la liceu la fara frecvență si sunt însărcinată pot beneficia de indemnizatie?sau soțul își poate plati din urmă cele 3 luni? inainte de asta lucrând 1 an.
In speta, dvs nu puteti beneficia de indemnizatie.

Care este data prezumata a nasterii si detaliati ce statut a avut sotul in ultimii doi ani anteriori acestei date?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului in cazul in care mama este studenta alizukmia alizukmia Buna ziua, Momentan sunt studenta la invatamant la distanta in cardul unei universitati particulare. Am terminat anul 2. Urmeaza sa nasc in lunile ... (vezi toată discuția)
Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului andreeavasile89 andreeavasile89 Buna ziua! Situatia in care ma aflu e mai complicata. Am lucrat din decembrie 2011 pana in martie 2012 cu contract de munca pe perioada determinata. Din ... (vezi toată discuția)