avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită original titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

original titlu executoriu

Cum pot obtine originalul unei hotarari judecatoresti avand in vedere ca imi este necesara in procedura executarii silite si nu am investi hotararea t cu formula executorie?
Cel mai recent răspuns: BOSA CODRUTA DINA , Consilier juridic 15:29, 27 Ianuarie 2009
cererea de legalizare si investire cu formula executorie nu are un format anume. Scrieti datele personale , partile , nr. dosarului, (ce solicitati)data, semnatura.Seelibereaza in 2 sapt de la arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)