avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Locuinta familiei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Locuinta familiei

In noul Cod Civil apare sintagma de locuinta a familiei. Are cineva idee cum se face inscrierea unui apartament in Cartea Funciara ca fiind locuita a familiei? Si care ar fi documentul cu care se face dovada ca imobilul respectiv este inscris ca locuinta a familiei?
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 18:40, 31 Iulie 2012
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare fara nevasta, cer ajutor cylens cylens doresc sa vand un apartament , dobandit inaintea casatorie. Actual ne-am stabilit in strainatate deci apartamentul nu mai este probabil \"locuinta familiei\", ... (vezi toată discuția)
Cumunitate legala-mentiune in acte translative de proprietate? sandina29 sandina29 Buna seara! Eu si sotul suntem casatoriti inainte de 1 oct. a.c. Am cumparat un imobil in oct. a.c. In actul de vanzare cumparare notarul a trecut drept de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna verificare matrimoniala a actelor in vederea vanzarii ... CarmenIM CarmenIM Ce inseamna Verificare matrimoniala a actelor in vederea vanzarii unei proprietati (vezi toată discuția)